Известие

Collapse
No announcement yet.

проблем с аварийните

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• проблем с аварийните

неможах да намеря друга такава тема наскоро си взех 146 и забелязах че аварйните като ги пусна някои пат работят някои пат не в повечето случаи не а и десният мигач работи чат пат като удара таблото отгоре рагва някои имал ли е такав проблем

може би да е копчето колега. Погледни него, след това релето
    In God we trust, all others pay cash.
    Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
    Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

99% е релето. Най-вероятно има спукана/и спойка/и.
      Ако си сръчен с поялника, може и сам да се справиш с проблема.
      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

мерси за саветите ама напредстава си нямам каде е това реле

Comment

http://www.alfa145.com/upload/Alfa14...osis%20146.PDF
          това е ръководство за ремонт, разгледай го. таблото с бушоните и релетата се намира под волана в лявата страна.
          аз с него съм си оправил доста неща по колата Успех!
          In God we trust, all others pay cash.
          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
          Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

благодаря отново изтеглих го

Comment

Аз имах подобен поблем и мислех да пиша за него във форума но все ненамирах време. При мен десните мигачи при застудяване или дъжд изобщо неработеха с месеци.
              Казвахами че най вероятно е от :
              1. Лосчето за мигачите.
              2. Бушони.
              3. Релета и т.н.

Оказа се че е бутона за авариините който просто трябвало да се свали и смаже - предполагам с техническа грес или нещо такова - незнам защото това го правиха в сервиз, майстора ми каза че най често проблемите с мигачите при 146 идвали от там и излезе прав.
              146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от venci-aleks Покажи съобщение
                Аз имах подобен поблем и мислех да пиша за него във форума но все ненамирах време. При мен десните мигачи при застудяване или дъжд изобщо неработеха с месеци.
                Казвахами че най вероятно е от :
                1. Лосчето за мигачите.
                2. Бушони.
                3. Релета и т.н.

Оказа се че е бутона за авариините който просто трябвало да се свали и смаже - предполагам с техническа грес или нещо такова - незнам защото това го правиха в сервиз, майстора ми каза че най често проблемите с мигачите при 146 идвали от там и излезе прав.
                проблема обикновено е в релето,както и при теб вероятно. има много теми по въпроса.
                точка

Comment

em 6te probvam s kop4eto na avarinite ama kato udarq tabloto otgore i tragva

КИРИЛИЦА колега!
                  Last edited by tonov; d.m.y г., 18:44.

Comment

Аз имам подобен проблем на моята 156. Проблема е в копчето, разглобявах го, но не можах да го оправя. Не прави контакт и светят само левите мигачи. Когато само леко бутна копчето светват всички. Ще се оправи ако си взема друго, но не ми е спешно.
                    Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                    Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

Аварийни

На мен мигачите ми работят перфектно,но и аз го имам проблема с авариините. Така и не мога да разбера къде е проблема!
                      Кара:Alfa 147 1.9JTD 16V

Comment

По горе Ви бях написал че накрайниците на копчето за аварйните се смазва с техническа грес - на цвят е бяла и по твърда от обикновенната това дава контакт и всичко работи нормално, това при мен е проверено и работи. Но щом искате тръсете ново копче.

Става въпрос за колегите на който не и ръботи едната редица от мигачи.
                        146 1.6 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от venci-aleks Покажи съобщение
                          По горе Ви бях написал че накрайниците на копчето за аварйните се смазва с техническа грес - на цвят е бяла и по твърда от обикновенната това дава контакт и всичко работи нормално, това при мен е проверено и работи. Но щом искате тръсете ново копче.

Става въпрос за колегите на който не и ръботи едната редица от мигачи.
                          При мен копчето е счупено обезателно, не че не прави контакт.
                          Mitsubishi L200 2.5D (115 hp)
                          Alfa Romeo 156 2.4 jtd (136++hp)

Comment

колеги айде стига. копчето за аварийките има само една линия която подава маса само през един кабел към релето на пин HWS и релето задейства едновременно лява и дясна страна на мигачите. ако при натискане на аварийките свети само едната страна - виновно е релето. ако от лоста на волана не работи едната страна - първо релето се проверява,после лоста.
                            копчето не се маже с електропроводяща грес щото това ще го накара винаги да е включено и определено бялата грес не е електропроводяща.
                            точка

Comment

за мигачите спецялно кадето работят когато си искат десните по точно не е проблема копчето за аварините а за тях самите незнам в самото копче има студена споика явно .Пак сега си прецаках и 4асовника счупих му 1то краче така че внимаваите като качвате конзолката
                              Last edited by bat_borko_; d.m.y г., 17:31.

Comment

Working...
                              X